پایگاه خبری تحلیلی کرمان نیوز .......Kerman News

اولین پایگاه خبری - تحلیلی مستقل در استان کرمان/ تا نخواهیم نمی توانیم/ وبلاگ شخصی روزنامه نگار کرمانی محمد هادی شجاعی

پایگاه خبری تحلیلی کرمان نیوز .......Kerman News

اولین پایگاه خبری - تحلیلی مستقل در استان کرمان/ تا نخواهیم نمی توانیم/ وبلاگ شخصی روزنامه نگار کرمانی محمد هادی شجاعی

احمدی نژاد با حمایت مردم مافیای سیاسی، اقتصادی را درهم شکست

 

غلامحسین الهام گفت: دولت احمدی نژاد با حمایت و پشتوانه عظیم مردم ، مافیایی که بر قدرت چنبره زده و مانع شکستن انحصار در عرصه های سیاسی و اقتصادی بود، درهم شکست.

به گزارش ایرنا ، سخنگوی دولت که در جمع دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی کرمان سخن می گفت، همچنین به افشای شبکه های پنهانی پرداخت که در گذشته برای دولت تصمیم می گرفتند.
الهام با اشاره به اینکه برخی دولت را در حوزه اقتصادی و بنگاه های زودبازده متهم می کنند، گفت: اقدام دولت یک کارشناسی دقیق مبتنی بر تجارب کشورهایی بود که نمی خواهند دولت دولت اقتصادی داشته باشد.
الهام تصریح کرد: بهترین راه حل این است که مردم مالک اقتصاد خود باشند و اقتصاد از انحصار گروهها خارج شود.
وی خاطر نشان کرد: انحصار گروهها، اشخاص و افرادی خاص به این معنی است که بر منابع مالی بانک ها سیطره پیدا کنند، درحالی که منابع مالی بانک ها و سپرده ها متعلق به مردم است این سپردها جمع می شوند و به جیب عده ای خاص می رود.
وی تصریح کرد: سرمایه های کلانی که در چند سال اخیر عده ای از طریق تسهیلاتی از بانک ها دریافت کردند و در بازار از جمله در مسکن ریختند، فشارهای سنگینی را بر مردم تحمیل کردند.
الهام ادامه داد: همین پولی که از مردم گرفته بودند به معوقات بانکی تبدیل شد. این افراد این پول ها را کجا بردند و مسایل سنگین برای کشور ایجاد کردند.
سخنگوی دولت تاکید کرد: وقتی که معوقات برخی از این افراد به یک هزار میلیارد محصور می شود چه فسادی در اقتصاد کشور ایجاد می شود؟
الهام در ادامه خاطرنشان کرد: دولت از طریق وام بدون بهره از مردمی که سرمایه ندارد، حمایت می کند.
وی افزود: شبکه تصمیم گیری های غیر مسوولانه از نظام مدیریت کشور به شبکه مسوولیت پذیر و کارشناسی شده تبدیل شده است.
الهام ادامه داد: امروز کسانی که دولت قانونی را به قانون شکنی متهم می کنند، قصد تحمیل افرادی را بر دولت دارند که بر خلاف قانون اساسی است.
وی تاکید کرد: اقداماتی که در جهت تلفیق شوراها انجام شد با صراحت قانون اساسی در جهت احیا و اجرای قانون اساسی و پاسخگو کردن دولت انجام گرفت.
الهام ادامه داد: عمل خلاف آن، به صراحت اسناد موجود، خلاف قانون اساسی می باشد اما اصلاحات دولت نهم در این زمینه، عقلانی، مسوولیت پذیر، کارشناسانه و منطبق بر قانون اساسی است.

**‌ شبکه ای پنهان که در گذشته برای دولت تصمیم می گرفت
وزیر دادگستری تصریح کرد: در طول این سال ها شبکه هایی با عنوان شوراهای مختلف با تصمیم گیری های حاشیه ای بر رفتار دولت حاکم شده بود.
وی افزود: این شوراها خارج از سیستم دولت و مسوولان، برای دولت تصمیم گیری می کردند.
سخنگوی دولت گفت: این شبکه های پنهان برای دولت و مردم خارج از چارچوب های مسوولیت گیری، تصمیم گیری می کردند.
الهام افزود: عده ای مسوولیت پاسخگویی نداشتند در یک پروسه طولانی مدت، با برنامه های کارشناسی نشده در شوراهایی وقت گیر تصمیم گیری می کردند.
وی تاکید کرد: در این دهها شورا، دولت نقش تعریف شده ای را نداشت و بیشتر این افراد کسانی هستند که به مردم و مجلس پاسخگو نبودند.
سخنگوی دولت ادامه داد: اهداف رییس جمهور در این شوراها تحقق نمی یافت و شوراها برگزیده مردم و دولت نبودند.
وی افزود: احمدی نژاد در اوایل کار با یک سیستم بروکراسی روبرو شد و چون یک نظام غیر مسوولانه، غیر کارشناسی و دست و پا گیر بود، این ساختار را تغییر داد.
الهام گفت: احمدی نژاد این شوراها را در شوراهای پاسخگوی دولت تجمیع و ادغام کرد.
سخنگوی دولت یکی از اتهامات وارده به دولت را، بازگشت به گفتمان امام، گفتمان مردم باوری در عرصه دین، حق و عدالت محوری دانست و افزود: عده ای قصد دارند حرکتی را که برای تعالی و پیشرفت کشور با خدمتگزاری و رفتاری شفاف با مردم رقم خورده است، به هر نحوی تخطئه کنند.
وی ادامه داد: یکی از اتهامات وارده بر دولت این است که عرصه حرکت دولت که بر این محورها صورت گرفته، حرکتی شتابزده، نامعقول، غیر عقلانی و غیر قانونی می باشد.
الهام افزود: اقدامات مهمی در این دولت و در عرصه خدمات مختلف انجام شده که تخطئه می شوند.
وی افزود: یک بحث مهم ، اصلاح ساختار اداری کشور است که بر پایه یک چارچوب مشخص دولت باید بتواند پرشتاب به سمت اهداف بلند مدت حرکت کند.
** دولت نهم سه میلیون بیکار را تحویل گرفت
سخنگوی دولت اصلاح نظام بانکی با هدف سرازیری ثروت ملی به سمت بدنه ملی دانست و افزود: دولت نهم سه میلیون بیکار را تحویل گرفت و در شرایطی که ظرفیت بازار کار یک رشد قابل فوق العاده ای داشت تعداد بیکارها به زیر دو میلیون نفر رسیدند.
الهام گفت: داشتن مسکن حق مسلم همه مردم است و طرح مسکن مهر با انقلابی در مالکیت زمین و برداشتن قیمت از زمین که عامل زمین خواری بود فرصت صاحب مسکن شدن را برای اقشار محروم جامعه فراهم کرد.
وزیر دادگستری تصریح کرد: طرح سفرهای استانی اجرای اصل 48 قانون اساسی است که با این توزیع هر استان به فراخور استعدادهای خود از سرمایه کشور بهره برداری کند.
وی تاکید کرد: آیا این عدالت محوری در عمق جامعه غیر عقلانی است؟
الهام عدالت را به معنی شنیدن حرف های اقشاری که به چشم نمی آیند، توصیف کرد.
سخنگوی دولت نهم ادامه داد: پاسخگویی یک دولت اسلامی این است که رییس جمهور به عمق مردم برود و به اقشار به یک چشم نگاه کند.
وی تاکید کرد: عدالت با گوشت، پوست و خون مردم آمیخته است زیرا صدها شهید را برای دفاع از عدالت و قدرت ایران دادند.
الهام افزود: این ملت دست از قانون اساسی، امام و عدالت بر نمی دارد و این پرچم عزت را سربلند نگه می دارد.
وزیر دادگستری گفت: دستاورد دولت نهم ، آزادی مرزها، تفکر، علم و اندیشه می باشد که کشور را در مدت دو سال به یک قدرت فضایی تبدیل کرده که هزینه آن سرافرازی نام ایران و ایرانی در جهان است.
الهام تصریح کرد: امروزه هر ایرانی در هر گوشه از دنیا احساس هویت و افتخار می کند.
وی افزود: امروز نه تنها ایرانیان بلکه همه مللی که از ستم ستمکاران به ستوه آمده اند با پیشرت ایران احساس پیشرفت می کنند.
سخنگوی دولت ادامه داد: ایران به عنوان کشوری عالم، صلح طلب، آزادیخواه و اندیشمند در جهان می درخشد.
وی خاطر نشان کرد: دیروز ما برای مبارزه با دشمن می جنگیدیم اما امروز در خانه دشمن جنگ علمی و منطقی داریم که این شکوفایی گفتمان امام است.
سنخگوی دولت گفت: همه ما در برابر انقلابی که به عنوان یک حرکت و تحول به ارث برده ایم، مسوول هستیم.
الهام افزود: هویت یک کشور، تاریخ، سرمایه و نیروی انسانی آن است که انسان ها برای بقا خود در طول تاریخ به جا گذاشته اند.
سخنگوی دولت ادامه داد: برای تداوم انقلاب فرصت هایی را پیش رو داریم که مهمترین آنها انتخابات است.
وی افزود: انتخابات امکان و ظرفیتی برای تداوم ارزش های ملت ها، انقلاب ها و جوامع مختلف می باشد.
وی با اشاره به اینکه انتخابات، فرصت باز تعریف نسبت خود را با انقلاب و آرمان های خود فراهم خواهد کرد، تاکید کرد: انتخاب یک تصمیم بزرگ بر پایه اصول، ارزش ها، اهداف، خواسته ها و داشتن آینده مطلوب است.
الهام با اشاره به اینکه انقلاب در گذشته دچار تغییرات و انحرافات شده بود، افزود: در این اوضاع هنگامی که مردم خود را با گفتمان انقلاب و امام ارزیابی کردند، نیاز به بازنگری در رفتار مدیریتی را مشاهده کردند.
وی تاکید کرد: درحال حاضر چهار سال حرکت در مسیر بازگشت به گفتمان امام را داریم.
وزیر دادگستری ادامه داد: فرصت بازسازی اشکالات، اشتباهات و البته ایجاد برنامه، هدف و انگیزه برای حرکت به سمت جلو و پیشرفت کشور را باید ارزیابی کرد.
الهام خاطر نشان کرد: در این ارزیابی ها کارآمدی انقلاب اسلامی را می ببینیم.
وی گفت: مهمترین مسئله ای که در این فرصت ها باید مورد ارزیابی بدنه فکور و دانشجو قرار گیرد، چالش های گفتمانی، نگرش ها و پایه های عقیدتی است.
الهام خاطر نشان کرد: باید دید نامزدهای انتخاباتی به کدام سمت می روند، چه اهدافی دارند و نسبت آن اهداف با امام و انقلاب چیست؟
سخنگوی دولت نهم اظهار داشت: عدالت مهمترین مطالبه انقلاب است و این عدالت باید در تمامی اجزا متجلی شود.
وی تاکید کرد: عدالت در استفاده از منابع و سرمایه های انسانی کشور می باشد.
الهام با اشاره به دو رکن مهم که در اختیار رییس جمهور است، گفت: مدیریت منابع انسانی و مالی کشور باید با هماهنگی و تعامل با سایر دستگاه ها ظرفیت ها به فعلیت برسند.
وی افزود: اگر رویکرد در جهت عدالت واقعی باشد بی شک جامعه شکوفا خواهد شد.
وزیر دادگستری خاطر نشان کرد: عدالت به این معنی است که ما با انحصار در قدرت مبارزه کنیم.
الهام به معنی انحصار در قدرت اشاره کرد و گفت: اگر مسوولیت و حقی را که انقلاب برای همه به رسمیت شناخته ، به سمت گروه ها و افراد خاص ببریم، آنگاه مسیر نظام را به سمت سلطنتی پنهان و حکومتی موروثی منحرف خواهیم کرد.
وی تاکید کرد: مبارزه با انحصار طلبی در قدرت مستلزم دخالت ظرفیت عظیم ملت و دریای پویا و شناور ایران در عرصه کشور می باشد.
سخنگوی دولت با اشاره به اینکه این موضوع حق همه مردم است افزود: امام راحل همیشه بر مسوول بودن مردم نسبت به سرنوشت سیاسی خود تاکید داشته و مردم باید از این حق مسلم سیاسی خود استفاده کنند.
الهام تصریح کرد: در دوران امام خمینی (ره) هنگامی که بحث حذف دانشجویان از مقوله سیاست مطرح بود، امام با این اندیشه مبارزه کرد و گفت: این اندیشه به اندازه حذف روحانیت و دین از مدیریت و سیاست در گذشته، خطرناک است.
وی ادامه داد: جدایی دین و روحانیت از سیاست یک خطر برای جامعه می باشد و جدایی همه گروه ها و مردم، استاد، دانشجو و همه قشرها از تصمیم گیری سیاسی یک فساد دیگر است.
الهام افزود: اگر مردم را از حوزه تصمیم گیری سیاسی حذف کنیم فساد بر کشور حاکم خواهد شد.
وزیر دادگستری تاکید کرد: این موضوع در انتخابات تجلی دارد و مردم باید بی واسطه در صحنه حاضر شوند.
وی افزود: وجود حجاب ها و پرده ها در ارتباط بین حاکمین و مردم مهمترین خطر است وتفاوتی ندارد که این پرده ها از طریق گروه ها و احزاب باشد و یا از سوی اشخاص و هر ترتیبی دیگری باشد.
الهام تصریح کرد: برگزیدن حاکمانی با اندیشه مردم باوری، حق محور وعدالت محور مهمترین راه برای مبارزه با این مسئله حساس است.
وی تاکید کرد: روحیه قدرت طلبی، دنیا گرایی، زراندوزی، ثروت پرستی و خانواده پرستی مهمترین محورهایی است که نظام و مسوولیت های مهم سیاسی را از مسیر اصلی خود منحرف خواهد کرد.
سخنگوی دولت گفت: اگر حاکم اسلامی در هر موقعیتی که باشد به این مسائل تعلق نداشته باشد، با این پدیده مبارزه خواهد شد.
وی افزود: وقتی که فردی به ثروت های انبوه خود، شرکت ها و سرمایه های نامحدود خود متکی باشد، برای حفظ آن ها با قدرت های شیطانی سازش و با ملت خود تکبر و ستیز می کند.
وزیر دادگستری ادامه داد: ساده زیستی حکومت ها، مسوولان و عدم تعلق آن ها به قدرت که نماد آن امام و رهبری می باشد، مهمترین ظرفیتی است که حکومت را از فساد قدرت حفظ خواهد کرد.
الهام گفتمان امام (ره)، رهبری و افتخار دولت نهم را نگاه به حکومت به معنی اینکه حکومت طعمه ای برای اندوختن بیشتر نیست، دانست.
وی تاکید کرد: قدرت و منابع کشور متعلق به مردم است و باید این منابع صرف ارتقا، رشد و پیشرفت مردم شود.
الهام خاطر نشان کرد: مهمتر از این سرمایه خود انسان ها هستند که ظرفیتهای بزرگ مدیریت کشور می باشند.
وی ادامه داد: چرا نباید در حوزه مدیریت کشور افرادی از دور افتاده ترین نقاط کشور از متن مردم فرصت حضور داشته باشند؟

**‌احمدی نژاد حلقه تنگ مدیریت ها را شکست
سخنگوی دولت افزود: امروز یکی از افتخارات احمدی نژاد شکستن حلقه تنگ مدیریت هاست و کسانی که خواب ماندگاری در قدرت را دیده بودند و برای وزارت های دهه های متوالی برای خود و فرزندان خود برنامه اندیشیده بودند، این مسائل هوا شده است.
وی تاکید کرد: برخلاف بعضی تصورات و حرف هایی که به نادرست بیان می شود نه تنها ظرفیت های مدیریتی محدود نشده بلکه گسترش یافته است.
الهام خاطر نشان کرد: هر ایرانی امروز می داند که با توان تصمیم گیری و با اتکا بر ظرفیت های ملی، فکری و اندیشه ای خود می تواند سهمی را در مدیریت کشور ایفا کند و این به معنی سرمایه و عدالت انسانی است.
وی گفت: کرامت مردم هنگامی حفظ می شود که حاکم اسلامی بداند در برابر چنین مردمی خدمتگزار است نه رییس.
الهام تاکید کرد: اگر روحیه و گفتمان خدمت جایگزین گفتمان قدرت شود این هدف حاصل می شود.
وی در پایان افزود: مدت ها بود که ادبیات ما را تغییر داده بودند و از بحث سیاست و مسوولیت در کشور با عنوان بازی قدرت نام می بردند در حالی که قدرت بازی و میدان هوس نیست.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.