پایگاه خبری تحلیلی کرمان نیوز .......Kerman News

اولین پایگاه خبری - تحلیلی مستقل در استان کرمان/ تا نخواهیم نمی توانیم/ وبلاگ شخصی روزنامه نگار کرمانی محمد هادی شجاعی

پایگاه خبری تحلیلی کرمان نیوز .......Kerman News

اولین پایگاه خبری - تحلیلی مستقل در استان کرمان/ تا نخواهیم نمی توانیم/ وبلاگ شخصی روزنامه نگار کرمانی محمد هادی شجاعی

سخنان میرحسین موسوی در دانشگاه کرمان /1

 

میرحسین موسوی گفت: تا زمانی که گروه‌ها در چارچوب قانون اساسی عمل کنند، به آنها پشت نخواهم کرد.

به گزارش خبرنگار اعزامی خبرگزاری فارس، میرحسین موسوی کاندیدای احتمالی ریاست جمهوری دهم صبح امروز چهارشنبه در دیدار با دانشجویان دانشگاه شهید باهنر کرمان با اظهار خوشحالی از حضور خود در جمع دانشجویان گفت: کرمان به عنوان مهد تمدنی کهن و بنده زمانی در دانشگاه شهید بهشتی تاریخ هنر تدریس می‌کردم و آن زمان آغاز مباحث درسی از تاریخ سومر بود ولیکن بعد از کشف تمدن جیرفت آشکار شد که این تمدن 700 ساله از تمدن سومریان جلوتر است.
در ادامه جلسه صداقت نماینده انجمن اسلامی از میرحسین موسوی در خصوص شعار بازگشت به ارزش‌های انقلاب اسلامی اینگونه پرسید که آیا شما در حالیکه در ابتدای انقلاب اعدام‌های زیادی صورت میگرفت و شما نخست‌وزیر بودید. چرا نسبت به آن مخالفت نکردید؟
این عضو انجمن اسلامی سوال دوم خود را در مورد سکوت میرحسین موسوی نسبت به قتل‌های زنجیره‌ای مطرح کرد و گفت: در این چند سال نیز نسبت به فعالیت‌های دولت نهم نیز واکنشی نشان نداده‌ایم ولیکن یکباره با بیان این جمله که نسبت به مسائل جامعه احساس خطر می کنید وارد عرصه رقابتها شده‌اید.
صداقت به دولت اصلاحات اشاره کرد و گفت: در زمان فعالیت دولت نهم میلیاردها دلار مفقود شده و آیا شما با حضور خود می‌توانید تغییراتی ایجاد کنید که پس از تغییر دولت‌ها نتوان این گونه عمل کرد.
میرحسین موسوی در پاسخ به سوال عضو انجمن اسلامی دنشگاه شهید باهنر کرمان در مورد وضعیت پیش‌آمده در دولت نهم گفت: اینکه دیوان محاسبات کشور گزارش می‌دهد که در عرض یک سال این حجم تخلفات در بودجه اتفاق افتاده، دلیل اصلی‌اش قانون‌شکنی است.
این کاندیدای احتمالی انتخابات ریاست جمهوری دهم با بیان اینکه در کشور قوانین لازم وجود دارد، افزود: هیچ نظامی بدون رعایت قانون ادامه نمی‌یابد و بررسی تاریخ مشروطه این موضوع را آشکار می‌کند که اولین مبحث مورد پیگیری مشروطه‌خواهان قانون بوده است.
وی به تدوین قانون اساسی قبل از پیروزی انقلاب اسلامی در پاریس توسط یاران امام اشاره کرد و گفت: کسانی که به قدرت می رسند برای انجام کارهای خود سال‌ها قضیه تصویب قانون اساسی را به تعویق می‌اندازند این در حالی است که امام خمینی پس از پیروزی انقلاب اسلامی با برگزاری همه پرسی قانون اساسی را تصویب کرد.
میرحسین موسوی با تاکید بر اینکه دولتی که به قانون توجه نکند، سبب حرکت به سمت دیکتاتوری می‌ شود افزود: در دولت نهم شاهد قانون‌گریزی بوده‌ایم و در این جهت شعار بنده ایران پیشرفته، با قانون، عدالت و آزادی است.
کاندیدای احتمالی ریاست جمهوری دهم با اشاره به انحلال شوراهای عالی در دولت نهم گفت: زمانی که این شوراها تحت تسلط دولت قرار گیرد مسیر عقلانی تصمیم‌گیری دچار مشکل خواهد شد و یکی از برنامه‌های اینجانب بازگشت به گذشته است و نقطه عزیمت خود را از طریق برگشت به قانون قرار خواهم داد.
وی در پاسخ به سوال دیگر عضو انجمن اسلامی در خصوص حوادث ابتدای انقلاب گفت: در ماه‌های ابتدای انقلاب کودتای نوژه، انفجار حزب جمهوری، انفجار جلسه شورای امنیت، اتفاق افتاد و گروه‌های مسلحانه فعال بودند و این حرکات سبب محدودیت آزادی در آن زمان شد.
موسوی به تحرکات مرزی در مناطق ترکمن‌صحرا، کردستان و آغاز جنگ تحمیلی در ابتدای پیروزی انقلاب اشاره و تاکید کرد: این نظام را به آدم‌کشی در ابتدای انقلاب نمی‌توان محکوم کرد و شهدای بسیاری تقدیم نظام شده‌اند.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: اینکه بگوییم شما نخست وزیر بوده‌اید و باید نسبت به همه حوادث پاسخگو باشید، صحیح نیست زیرا در کشور تفکیک قوا وجود دارد و از بنده در خصوص عملکرد قوه اجرایی می‌توانید سوال کنید.
موسوی تصریح کرد:‌هنوز چند ماه از انقلاب نگذشته بود که لانه جاسوسی توسط تحکیم وحدت و انجمن‌های اسلامی اشغال شد و بنده اعتقاد دارم تاریخ انقلاب یک بار دیگر با همه خوبی‌ها و بدی‌هایش به نگارش درآید.
نخست‌وزیر زمان جنگ با تاکید بر اینکه گروه‌هایی که با انجام اعمال تروریستی سبب تنگی فضا در کشور شده‌اند گفت: آنها تا آخر جنگ تحمیلی نزد صدام علیه ما می‌جنگیدند و در حال حاضر نیز به خاطر ضعف خود مظلوم‌نمایی می‌کنند. و اگر بار دیگر به قدرت بازگردند مانند گذشته عمل خواهند کرد.
وی در ادامه جلسه یکی از دانشجویان اهل تسنن از میرحسین موسوی در خصوص عدم نداشتن مساجد اهل تسنن سوال کرد که وی اینچنین پاسخ داد: طبق اصول 12،15 و 19 قانون اساسی تلاش خواهیم کرد قانون شوراها را که به طور ناقص در دولت خاتمی اجرا شد، احیا کنیم و در این راستا تعهد می‌کنم و در اولین اقدام وزیر کشور را موظف به تدوین لایحه‌ای برای اجرای قانون شوراها کنم که کنار اجرای این قانون یکی از زوایای آن مشکل این برادر اهل سنت است که قابل حل است.
محمد رضایی نماینده بسیج دانشجویی دانشجوی دیگری بود که بازگشت میرحسین موسوی به فعالیت‌های سیاسی را عامل مثبتی برای مشارکت حداکثری مردم در انتخابات دانست و گفت: از دوستان انجمن اسلامی حمایت می‌کنیم و خیلی خوشحالیم که گرد یکی از دوستان انقلاب حلقه‌زده‌اند.
این نماینده بسیج دانشجویی اولین سوال خود از میرحسین را این طور مطرح کرد که اساسا بیان کنید که مبانی تتوریک اقتصادی شما را چه کسانی شکل می‌دهند و این که گفته می‌شود شعار و گفتمان دولت نهم منطبق با ارزش‌های انقلاب است، نظرشما چیست و با توجه به تفاوت نظری شما با اصلاح‌طلبان و تمایل آنها برای حضور در کنار شما آیا گمان این نمی رود که به عنوان ابزار مورد سوءاستفاده آنها قرار گیرید؟ موسوی در پاسخ به سوال این دانشجو گفت: فردی که در پیشگاه مردم سخن می‌گوید و موضوعی را متعهد می‌ گردد نمی‌تواند نسبت به تعهدات خود بی‌تفاوت باشد. همان طور که شاهد بودیم دولت نهم 4 سال پیش وعده داده بود که نفت را بر سر سفره مردم بیاورد و به وعده خود عمل نکرد. ولیکن بنده بر اساس توانایی‌های خود وعده می‌دهم.
میرحسین موسوی با تاکید بر اینکه به طور مستقل وارد عرصه رقابت شده‌ام، افزود: منتهی بارها گفته‌ام که از همه ظرفیت‌ها استفاده خواهم کرد و اعتقاد دارم همه نیروها باید با همدیگر وحدت داشته باشند.
وی در ادامه افزود: امام راحل بر وحدت تکیه می‌کردند و در آن برهه زمانی با وجود جامعه روحانیت امام ضمن کافی ندانستن آن مجال برای تشکیل مجمع روحانیون داد و اساسا این موضوع به خیر ما است که دو اندیشه در کشور باشد ولیکن با همدیگر متحد باقی بماند.
کاندیدای احتمالی ریاست جمهوری دهم تصریح کرد: دست خود را به سوی همه نیروها از طیف‌های بسیجی تا کارگزاران، مشارکت و سازمان مجاهدین انقلاب دراز می‌کنم و تا زمانی که گروه‌ها در چارچوب قانون اساسی عمل کنند، به آنها پشت نخواهم کرد.
وی تاکید کرد: در بطن این تنوع بیشترین سرمایه کشور از لحاظ نیروی انسانی وجود دارد و ما از همه نیروها برای ایجاد مسابقه‌ای در خیرات برای پیشرفت کشور استفاده می‌کنیم.
وی به دوران نخست‌وزیر خود در دوران جنگ اشاره کرد و گفت: تعداد زیادی از وزرای کابینه‌ام در آن زمان با خط مشی بنده مخالف بودند و به صورت جداگانه با هم جلسه می‌گذاشتند ولیکن ما در دور یک میز به مشکلات کشور رسیدگی می‌کردیم و در کابینه بنده دو وزیر کشور قبلی از دو خط سیاسی مختلف وجود داشتند که با من کار می‌کردند.
وی تاکید کرد: در هر جایی انسان توانمند و قوی مشاهده کنم به سوی آنان دست دراز و برای پیشرفت کشور از آنان کمک خواهم خواست و به دنبال انسان‌های توانمند و نه صرفا حرف شنو خواهم رفت.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.