نماینده مردم جیرفت و عنبر آباد در مجلس شورای اسلامی خطاب به دشمنان جمهوری اسلامی ایران گفت: شما از تفکر ناب حسینی ملت ایران می ترسید و بحث انرژی هستهای بهانهای بیش نیست.
به گزارش کرمان نیوز علی زاد سر در گفتو گو با «شبکه خبر دانشجو»، با اشاره به اظهارات وزیر امور خارجه فرانسه مبنی بر تهدید نظامی علیه ایران تاکید کرد: این گونه سخنان روی دیگر سیاستهای بوش و رایس است و در حقیقت هر آنچه بر کاخ سفید حاکم است، بر کاخ الیزه فرانسه و کاخ سلطنتی انگلیس نیز حاکم است.
وی عنوان کرد: اظهارات کوشنر به منظور تاثیرگذاری بر حضور قاطعانه احمدی نژاد در نشست آتی مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک و انحراف افکار عمومی از شکست آمریکا در عراق بیان شده است.
نماینده مردم جیرفت و عنبر آباد در مجلس مهمترین هدف دولت فرانسه از این اظهارات را القای ترس به ملت ایران دانست و تاکید کرد: ملت غیور و متدین ایران اسلامی پرورش یافته مکتب حسینی است و در حقیقت بیدی نیست که با این بادها بلرزد و جواب ما به آنها این است که «هیهات من الذله»./
به گزارش کرمان نیوز غلامرضا معتمدی نیا نماینده مردم کهنوج در مجلس دوم ومجلس چهارم دوشنبه گذشته در سن 70 سالگی در بیمارستان ارتش جمهوری اسلامی در تهران در گذشت.
پیکر معاون عقیدتی سیاسی ارتش جمهوری اسلامی ایران صبح چهارشنبه گذشته بردوش جمع کثیری از مردم و مسوولان شهرستانهای کهنوج و منوجان تشییع شد.
پیکر حجتالاسلام و المسلمین " غلامرضا معتمدی نیا" پس از تشییع در شهر کهنوج برای خاکسپاری به زادگاهش منوجان انتقال یافت.
فرماندهی سپاه کشمیران، مسوولیت کمیته امداد امام خمینی (ره) و بنیاد شهید کهنوج، نمایندگی مردم شهرستانهای کهنوج و منوجان در دورههای دوم، سوم و چهارم در مجلس شورای اسلامی، مسوول عقیدتی سیاسی نیروی دریایی استان هرمزگان و معاون عقیدتی سیاسی ارتش جمهوری اسلامی ایران از جمله مسوولیت های حجت السلام معتمدی نیا بوده است.
فرمانداری یک از شهرستانهای جنوبی استان کرمان به مسئولان هفته نامه امید کرمان اخطار داده در صورت آنچه که ادامه روند موجود خوانده شده است اجازه توزیع این نشریه در فرمانداری لغو خواهد شد.
به گزارش کرمان نیوز به نقل از کرمان ما فرمانداری این شهر ستان اعلام کرده است در صورت چاپ اخبار اصلاح طلبان علی الخصوص اظهار نظرها سید حسین مرعشی،اجازه توزیع این نشریه در فرمانداری سلب خواهد شد.
گفته می شود برخی از دیگر فرمانداریهای دیگر کرمان به اقدامات مشابه دست زده اند.
دبیر شورای فرهنگ عمومی استان کرمان از انتخاب و معرفی 3 خادم نخبه فرهنگی استان کرمان خبر داد.
به گزارش کرمان نیوزمهدی محبان در گفتوگو با خبرنگار فارس در کرمان با اعلام این خبر افزود: این 3 نفر در جلسه اعضای شورای فرهنگی عمومی استان کرمان انتخاب شدند.
وی افزود: براساس رأی شورای فرهنگ عمومی استان سید یحیی جعفری امام جمعه کرمان در بخش تفکر و برنامهریزی، سردار قاسم سلیمانی فرمانده سپاه قدس در بخش مدیریت و اجرا و دکتر حمیدرضا علوی استاد دانشگاه شهید باهنر در بخش آثار فرهنگی به عنوان خادمان فرهنگی نخبه استان کرمان انتخاب شدند.
وی تصریح کرد: قبل از این 9 نفر برای این 3 انتخاب کاندیدا شده بودند که شورای فرهنگی عمومی استان پس از یکماه و نیم مطالعه 3 فرد مذکور را برگزید.
سرپرست جهاد کشاورزی سیرجان گفت: با شیوع آفت "لورانتوس" شش هزار هکتار جنگل از درختان بادام کوهی در این شهرستان طی ماه گذشته خشک شد.
به گزارش کرمان نیوزمحمدحسین قاسمی در گفتگو با ایرنا افزود: گستره مجموع جنگلهای بادام کوهی در سیرجان ۳۰۰هزار هکتار میباشد.
وی ادامه داد: با کمک جوانان بسیج سازندگی ۳۰۰هکتار از مجموع این جنگلها از آفت پاکسازی شده است.
او هشدار داد در صورت عدم برآورد و تامین اعتبار مورد نیاز در جهت مبارزه با آفت "لورانتوس" طی دو سال آینده تمامی درختان بادام کوهی این منطقه نابود میشوند.
وی میزان خسارات وارده به این جنگلها را تاکنون پنج میلیارد ریال عنوان نمود و خواستار کمک ویژه مسوولان شد.
او گفت: این آفت به صورت انگل بوده و بر روی درختان بادام کوهی تخمریزی نموده و سپس ریشه آن وارد درخت میشود.
وی بیان کرد: با وارد شدن ریشه این آفت بر درختان، درخت خشک شده و این انگل به صورت درختی هرز رشد میکند.
استاندار کرمان با اشاره به اینکه از تعطیل شدن پروژه بهسازی کاروانسرای وکیل در کرمان تا دو روز پیش بیخبر بوده است، گفت: برای من جای سئوال و تعجب است که چرا مسئولان قبل از این اتفاق به من خبر ندادند تا از وقوع آن جلوگیری کنم.
به گزارش کرمان نیوزبه نقل ازفارس محمد رئوفینژاد در جلسه کارگروه گردشگری استان که در محل سالن پیامبر اعظم استانداری کرمان برگزار شد، طی سخنانی با بیان اینکه علیرغم حجم قابل توجه مصوبات سفر هیئت دولت به استان در بخش گردشگری و میراث فرهنگی اقدامات مربوطه و جلسات کارگروه استان با سرعت مدنظر پیش نمیرود، گفت: مصوبات سفر هیئت دولت به استان در بخش گردشگری بسیار گستردهاند و با توجه به ضرورتهایی که وجود دارد این مصوبات باید پیگیری شوند.
وی تصریح کرد: به همه اعضای کارگروه تأکید میکنم که مصوبات بخش میراث فرهنگی و گردشگری را با سرعت پیگیری کنند.
رئوفینژاد ادامه داد: در این بخش کارهایی انجام شده اما به نسبت حجم کار و تصمیمات هنوز کارهای بیشتری باید انجام شود.
استاندار کرمان با اشاره به تعطیل شدن پروژه بهسازی کاروانسرای وکیل شهر کرمان بر ضرورت اجرای این پروژه تأکید کرد و گفت: تأکید میکنم که هیچ مشکلی نباید بر سر اجرای این پروژه وجود داشته باشد.
وی با بیان اینکه استانداری و شهرداری آماده هر گونه همکاری لازم با سازمان میراث فرهنگی و سازمان توسعه گردشگری برای آزادسازی زمینهای اطراف این پروژه هستند، خاطرنشان کرد: حل مشکل بحث آزادسازی زمین مورد نیاز این پروژه و نیز گمرکی ورود مواد مقاومسازی همین امروز باید در قالب دو جلسه حل و نتیجه آن نیز گزارش شود.
رئوفینژاد همچنین تأکید کرد: تمامی ادارات استان موظفند مصوباتی که راجع به امور مرتبط با میراث فرهنگی هستند را حتماً اجرا کنند.
رئیس جمهور اسلامی کشورمان یکشنبه اول مهرماه برای شرکت در مجمع عمومی سالیانه سازمان ملل متحد عازم نیویورک میشود.
به گزارش کرمان نیوز به نقل از رسانه ها محمود احمدی نژاد رئیس جمهور اسلامی کشورمان صبح روز یکشنبه اول مهر ماه برای شرکت در اجلاس سالیانه مجمع عمومی سازمان ملل متحد همراه با هیئت عالی رتبه عازم نیویورک خواهد شد.
رئیس جمهور کشورمان در سفر خود به نیویورک علاوه بر سخنرانی در اجلاس سالیانه مجمع عمومی سازمان ملل با تنی چند از روسای جمهور دیگر کشورها نیز دیدار و گفتگو خواهد کرد.
همچنین رئیس جمهور در این سفر با ایرانیان مقیم آمریکا دیدار و گفتگو خواهد داشت.
منوچهر متکی وزیر امور خارجه کشورمان صبح امروز جمعه برای حضور در اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل متحد در راس هئیتی عازم نیویورک شد.
متکی فردا شنبه در نشستی که از سوی سازمان ملل و دولت عراق به منظور بررسی آخرین تحولات و اوضاع جاری عراق برگزار میشود، شرکت کرده و طی یک سخنرانی مواضع کشورمان را مطرح خواهد کرد.
این در حالی است که دولت آمریکا با صدور روادید «علیرضا معیری» سفیر جمهوری اسلامی ایران و رئیس دورهای نمایندگان کشورهای گروه 15 در ژنو مخالفت کرد.
علیرضا معیری قرار بود جمعه هفته آینده در اجلاس وزرای خارجه این گروه که در حاشیه اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک برگزار میگردد به عنوان رئیس این گروه گزارش فعالیت های سالیانه را ارائه کند.
سردبیر روزتامه کارگزاران گفت: انتشار روزنامه کارگزاران از یکشنبه، نخستین روز مهر به مدت یک ماه متوقف میشود.
به گزارش کرمان نیوز محمود صدری در گفتوگو با فارس گفت: روزنامه کارگزارن بنا به دلایل مشکلات مالی بسته میشود و انتشار مجدد آن بر اساس آخرین پیشبینیها احتمالاً از یک ماه آینده از سر گرفته میشود.
وی گفت: کارکنان این روزنامه 3 ماه است که حقوق خود را دریافت نکردهاند.
صدری افزود: مسئولان حزب کارگزاران تلاش خود را برای جلوگیری از توقف انتشار این روزنامه به عمل آوردند اما هنوز موفق به جذب اسپانسرهای مالی نشدهاند.
وی همچنین در پاسخ به این پرسش که آیا روزنامه کارگزارن در انتشار جدید با تیم جدید کار خود را آغاز خواهد کرد یا نه گفت: احتمالاً تغییراتی در تیم کاری روزنامه صورت گیرد.
شنیدههای خبرنگار فارس حاکی از آن است که تیم روزنامه هممیهن در دور جدید فعالیت این روزنامه اداره نشریه را دست خواهند گرفت.
به گزارش کرمان نیوز "مهدی صدفی" در نشست شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان کرمان، افزود: حضور پرشور آحاد جامعه در این راهپیمایی ضمن تجدید میثاق با امام راحل، بار دیگر انزجار خود را از رژیم غاصب اسرائیل به دنیا نشان خواهند داد.
او در این نشست بر مشارکت مسوولان و کارکنان دستگاههای مرتبط در اجرای هر چه بهتر برنامههای گرامی داشت روز جهانی قدس در شهرهای این استان تاکید کرد.
به گزارش خبرنگار ایرنا در این نشست مقرر شد راهپیمایی مردم همیشه در صحنه شهر کرمان در روز جهانی قدس همزمان با سراسر کشور از میدان ولی عصر (عج) تا مصلی بزرگ شهر کرمان برگزار شود.
برگزاری نمایشگاه فرهنگی هنری، پخش تصاویری از سید "حسن نصرالله" و حزب الله لبنان از دیگر مصوبات نشست شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان کرمان در برگزاری باشکوه برنامههای روز جهانی قدس در شهر کرمان است.
مقدمه
- بحران ها در تمامی انواع خود جزء جدایی ناپذیر زندگی بشراند و روز به روز بر تنوع و تعدد آنها افزوده میشود.
- رسانه های جمعی نیز با توجه به نفوذ و گسترش خود در جوامع و در تمامی ابعاد حیات بشری، به جزء جدایی ناپذیر بحرانها تبدیل شده اند.
تحولات بنیادین در دنیای رسانه ها
_ رسانه های نوین امکان دسترسی به اطلاعات را برای شهروندان، سیاستمداران و دیوانسالاران افزایش داده اند.
_ رسانه های نوین جمع آوری، انباشت و توزیع اطلاعات را سرعت بخشیده اند و محدودیتهای زمانی و مکانی را از بین برده اند.
_ رسانه های نوین به دریافت کنندگان اطلاعات امکان داده اند کنترل بیشتری بر آن داشته باشند.
_ رسانه های نوین امکان قبض و بسط اطلاعات را برای فرستنده فراهم کرده اند.
_ رسانه های نوین امکان تعامل میان فرستنده و گیرنده اطلاعات را فراهم کرده اند.
انواع دیدگاه رسانه ها نسبت به بحران
_ دیدگاه سکوت، ثبات و عدم تغییر و تحول در این دیدگاه رسانه ها مخالف عوامل بحران زا هستند.
_ دیدگاه پویایی، تغییر و تحرک در این دیدگاه رسانه ها بحران را بخشی از دیالکتیک اجتماعی می دانند که برای رشد و توسعه جامعه لازم و ضروری اند.
تیغ دو لبه؛ نقش دوگانه رسانه ها در بحران
_ رسانه ها از سویی می توانند برای بحران زدایی و حفظ صلح و امنیت بکار گرفته شوند و از سویی دیگر ابزاری در خدمت جنگ و تنش بوده و به بحران زایی و بحران سازی بپردازند.
_ دستگاه های رسانه ای با استفاده از بی اعتمادی مردم نسبت به تولیدات خبری و فرهنگی داخلی، وارد میدان شده و با تولید اخبار و اطلاعات جذاب، متنوع و جدید، بازارهای خبری کشورهای جهان سوم را تسخیر کرده و به ایجاد یا رفع بحران های مد نظر خود می پردازند.
مراحل جنگ های نوین
در جنگ های نوین (پست مدرن)، ابزارهای جنگی ترکیبی از رسانه ها و ادوات نظامی بوده و شامل سه مرحله است؛
جنگ رسانه ای
جنگ رسانه ای (Media War) استفاده از رسانه ها برای تضعیف دشمن و بهره گیری از توان وظرفیت آنها (اعم از مطبوعات، خبرگزاریها، رادیو، تلویزیون، اینترنت و اصول تبلیغات) به منظور دفاع از منافع ملی است.
جنگ رسانه ای یکی ازابعاد برجسته جنگ نرم(Soft War) و جنگ های جدید بین المللی است: جنگی است که حتی در شرایط صلح نیز به صورت غیر رسمی ادامه می یابد.
تحولات نوین در جنگهای رسانه ای
1. تحولات شکلی
_ بهره گیری از تاکتیک تنها سازی دشمن
_ بهره گیری از تاکتیک آتش تبلیغاتی قبل از شروع جنگ نظامی
_ تصویر برداران و خبرنگاران در صفوف اول جبهه
_ برتری یافتن تصویر برداران بر خبرنگاران رسانه های نوشتاری و گفتاری
2. تحولات محتوایی
_ واقیت سازی خبری با استفاده از اخبار سخت(Hard News) به جای اخبار نرم(Soft News)
_ منطقه ای شدن رسانه ها
_ ظهور رسانه های مخاطب محور
_ رسانه ها مدافع منافع ملی کشورهایشان
تاکتیک های خبری رسانه ها در جنگ های نظامی
_ تاکتیک اطلاعات سری (Secret Information)
_ تاکتیک موجی (Feeding Frenzy)
_ تاکتیک تبخیر (Vapor)
_ تاکتیک دروغ بزرگ (Big-Lie)
_ مبالغه (To Exaggerate)
_ دستکاری آماری (To Cheat in Statistics)
_ واکنش زنجیره ای (Chain Reaction)
_ تاکتیک منبع نقاب دار (Legitimizing News by Inference)
_ توجه به کودکان (Targeting Children)
استراتژی های رسانه ای در بحران
_ محدود سازی اهداف طرفین در گیر در بحران
_ مهار ابزارهای دستیابی به اهداف ( عدم اجازه بروز رفتارهای خشونت آمیز)
_ لزوم استفاده از اطلاعات موثق و کارا
_ برنامه ریزی شرایط اضطراری
_ پرهیز از ایجاد زمینه های نامطلوب
تکنیک های رسانه ای بحران
- اطلاع رسانی و آگاهی بخشی حول موضوع بحران
- اعطای اعتبار اجتماعی رسانه به موضوع بحران ساز
- برجسته سازی بحران( بزرگنمایی بخش یا جنبه ای از بحران)
- پوشش خبری گسترده و همه جانبه
- اعلام شرایط اضطراری
- الگوی بازنمایی بحران
- سانسور خبری
- شخصیت سازی یا تخریب شخصیت
مطالعه موردی: راهبردها و تکنیکهای رسانه ای آمریکا در حمله به عراق
کنترل خبرنگاران
استفاده از خبرنگار همراه
آگاهی های کاذب
کسب وجهه در جنگ روانی
نبود تحلیل خبری در شبکه های خبری خارجی
پخش تصاویر جنگی بدون ذکر دقیق محل رویداد
انگاره سازی
سانسور
کذب و دروغ
استفاده از رادیوهای برون مرزی به منظور جنگ روانی
تاکید بر قوانین
انهدام تاسیسات تبلیغی و رسانه ای دشمنان و رقبا
شعار دموکراسی در توجیه اعتراض های مردمی
نقش رسانه ها در بحران های طبیعی
مرحله قبل از بحران (مرحله پیش بینی، پیشگیری، آمادگی)
مرحله حی بحران (مرحله پاسخگویی سریع، امداد و نجات)
مرحله پس از بحران ( مرحله بازیابی، بهبود و توسعه مجدد)
نقش رسانه ها در مرحله قبل از بحران
_ آموزش پیشگیری از بحران برای شهروندان
_ آموزش شهروندان برای مواجهه با بحران
_ کمک به تهیه قوانین لازم برای مقابله با بحران
_ کمک به تهیه برنامه های لازم برای مقابله با بحران
_ نظارت بر مراکز مدیریت بحران و آمادگی انها
_ نظارت بر مواضع آسیب پذیر در بحران ها
_ پیگیری وعده های داده شده توسط مسئولین ومدیران بحران
نقش رسانه ها در حین بحران
_ اعلام خطر و تخلیه سازی محیط
_ اطلاع رسانی آنی در خصوص پراکندگی خسارات جانی و مالی
_ اطلاع رسانی در خصوص امکانات و نحوه استفاده از آن
_ نظارت بر توزیع امکانات و امدادها در منطقه آسیب دیده
_ اعلام نیازهای واقعی آسیب دیده گان
_ ترغیب و تشویق مردم برای کمکهای فوری به آسیب دیدگان
_ کمک در ساماندهی و توزیع مناسب کمک های مردمی
_ مقابله با غارت و چپاول اموال آسیب دیدگان
نقش رسانه ها در مرحله پس از بحران
_ ترغیب و کمک در جمع آوری کمک های نقدی و غیر نقدی مردم، سازمان ها و نهادها
_ نظارت بر تحقق وعده های مالی داده شده
_ تعیین اولویت بازسازی و ساماندهی خسارت دیدگان
_ نظارت بر صرف هزینه در مناطق خسارت دیده
_ بررسی پیامدهای نامرئی ، غیر مستقیم و بلند مدت بحران
_ بررسی نقاط ضعف نظام مدیریت بحران و رفع آنها
_ بازنمائی مصیبت های ناگوار برای پیشگیری در وقایع بعدی
سولات استراتژیک در زمینه بحران
نقاط قوت شما در این شریط بحرانی چیست؟
آیا امکانی برای به حداقل رساندن اثرات وضعیت بحرانی به نظرتان می آید؟
آیا فرصتی برای اتخاذ تصمیمی مشترک به همراه دیگر گروهها وجود دارد؟
متحدین واقعی شما در شرایط بحران چه کسانی هستند و چگونه می توانند برای شما مفید باشند؟
برای راهنمایی و مشاوره در مواقع بحرانی با چه منابعی می توان ارتباط بر قرار کرد؟
سوالات استراتژیک در زمینه بحران (ادامه)
آیا هیچ گونه راه حل ابداعی که بتوانید در دستور کارتان بگنجانید به ذهنتان می رسد؟
آیا امکان سخنرانی مدیران بلند پایه در شرایط بحرانی وجود دارد؟
برای بالابردن آگاهی مردم چه اقدامات ویژه ای و توسط چه کسانی باید انجام گیرد؟
برای بالا بردن درک و آگاهی خودتان از مسأله چه اقداماتی باید صورت گیرد؟
اثرات آتی بحران را چگونه تخمین می زنید؟
نکات کاربردی برای مدیران رسانه ها در بحران
_ رسانه به لحاظ معنای لغوی آن یعنی واسطه ( Medium) این واسطه گری رسانه ها بایستی در حل بحرانهای ملی و بین المللی نیز مشاهده شود و لازمه آن بی طرفی رسانه هاست.
_ بحرانها می توانند فرصتی برای رسانه ها هم باشند؛ فرصتی برای جذب مخاطبان بیشتر.
_ نقش رسانه ها صرفا نبایستی به مرحله حین بحران محدود شود بلکه آنها بایستی تدابیر و تمهیداتی برای مراحل قبل و بعد بحران نیز داشته باشد.
_ در پوشش خبری بحرانها نبایستی صرفا به گزارشهای بازتابی و توصیفی اکتفا کرد بلکه مهم ارائه گزارشهای تحلیلی و پیامدی در خصوص بحران است.
_ در برخورد با بحران ها به ریشه های اصلی آن تاکید کنید.
از : دکتر علی اکبر فرهنگی
قدرت نرم
======
عبارت است از توانایی شکل دهی به ترجیهات دیگران ،به عبارت دیگر جنس قدرت نرم از نوع اقناع و در قدرت سخت از مقوله ( وادار و اجبار ) کردن می باشد.
رهبری به صدور فرامین خلاصه نمی شود بلکه به جذب دیگران به انجام انچه شما می خواهید را شامل می شودکه اگر بتوان دیگران را به انچه که می خواهید سوق داد دیگر نیازی به استفاده از هویج و چماق برای مجبور کردن نیست.
قدرت نرم چیست ؟
======
-رفتار با جذابیت قابل رویت اما غیر محسوس است.
-قدرت نرم ( نه زور است و نه پول ) در قدرت نرم ،بروی ذهنیت ها سرمایه گذاری می شوندو از جذابیت برای ایجاد اشتراک بین ارزشها و از الزام و وظیفه همکاری برای رسیدن به همه خواست ها سود می جوید.
قدرت نرم ،به آن دسته از قابلیت ها و توانایی های کشور اطلاق می شود که با به کارگیری از ابزاری چون فرهنگ ، آمان و یا ارزش های اخلاقی به صورت غیر مستقیم بر منافع یا رفتار های دیگر کشورهای اثر می گذارد.
ژوزف نای ( Joseph Nye ) از پیشگامان طرح قدرت نرم در سال
1989 می گوید:قدرت نرم ، توجه ویژه به اشغال فضای ذهنی کشور دیگر، از طریق ایجاد جاذبه است و نیز زمانی یک کشور به قدرت نرم دست می یابد که بتواند ( اطلاعات و دانایی ) را به منظور پایان دادن به موضوعات مورد اختلاف به کار گیرد و اختلافات را به گونه ای ترسیم کند که از انها امتیاز بگیرد.
-مونوپولی ،، Monopoly ،، اطلاعات و دانایی مرکز دیپلماسی نیست، بلکه خود دانش و گسترش ان است که باید نقطه قوت دیپلماسی باشد.
قدرت نرم ،تبلیغات سیاسی نیست بلکه مباحث عقلانی و ارزش های عموم را شامل می شود و هدف قدرت نرم افکار عمومی خارج و سپس داخل کشور است.
وسایل ارتباط جمعی در جهان امروز ، جهان های ذهنی و غیر واقعی را به دنیا مخابره می کنند. آنها دیگر به انتقال واقعیت فکر نمی کنند، بلکه واقعیت ها را می سازند.
هدف رسانه ها از قدرت نرم در ابتدا مدیریت افکار عمومی نیست ،بلکه رسانه ای در این دنیا موفق است که بتواند با افکار عمومی حرکت کند و خود را سازگاز با آنها نشان دهد.
درعصر رسانه های نوین جهانی ، به مدد تکنولوژی های نوین ارتباطات و اطلاعات کسب قدرت نرم به مراتب راحت تر از به دست آوردن و نگهداری ( قدرت سخت ) است ودولت ها اگر بتوانند مفاهیم جدید امنیتی را برای خود ، باز تعریف کنند ، در آن صورت مجبور نیستند لشکرهای عظیم نظامی خود را تقویت کنند.
راه کارهای رسیدن و در اختیار داشتن قدرت نرم
===========================
1- داشتن کانال های چندگانه ارتباطی داخلی و خارجی .
2- نزدیک کردن سنت ها و ایده های فرهنگی اجتماعی و سیاسی بر نرم های جهانی
3- حرکتی آرام ، پراکنده و مداوم در جهت تسخیر افکار عمومی به توسط رسانه های همراه و همگام با مردم ( نه رسانه ای که قصد مدیریت افکار را داشته باشد)
4- ایجاد گفتمان های خبری - رسانه ای در خارج و داخل به زبان های مختلف
5- پذیرش اینکه دیگر مردم مجبور به استفاده از رسانه های داخل نیستند و طراحی برنامه هایی که بتواند از مشارکت مردم در امور بالاتری استفاده نمود.
6- اعتماد به مردم حتی در صورت بیان انتقادهای تند
7- توجه به طراحی و انعکاس برنامه هایی که تفکر جهانی شدن از محلی شدن را منعکس کند(جهانی شدن برنامه ها) (باید از پنجره خارج به داخل نگریست نه از پنجره داخل به خارج)
8- توجه به وجود تنوع آراء در داخل و انعکاس آن به خارج (دیگر اینکه همه جامعه یکسان فکر کنند پایان رسیده) وجود تنوع فکری و تکثر آراء حتی در مخالفت با حکومت نقطه قوت محسوب می شود.
9- ابهام زدایی از صحنه سیاست خارجی
10- اعلام برنامه ها و اصول کلی اجرایی و تشریح دیدگاهها در مورد مسائل حساس جهانی و منطقه ای و معرفی تیم اجرایی سیاست خارجی مشخص جهت تبیین آنها
11- دادن زمینه کار به رسانه ها جهت طرح
دیدگاههای انتقادی در کلیه سطوح تصمیم گیری داخلی و حتی سیاست خارجی جهت تبیین این اصول برای افکار عمومی داخل و خارج و نشان دادن وجود تکثر و تنوع فکری .
ایجاد تعاملات فرهنگی با استفاده از هر ابزار
=========================
الف - رسانه های بین المللی
ب - تشویق به جذب دانشجویان و توریست ها و ... به داخل
ج - تشویق به مهاجرت های اجتماعی فرهنگی جهت انتقال فرهنگ داخل به خارج
د- تشویق به عزیمت دانشجویان به خارج
هـ - ایجاد دفاتر فرهنگی مشترک با کلیه کشورها (و ایجاد کتابخانه ها ، رستوران های فرهنگی در دیگر کشورها)
و - ایجاد دفاتر مشترک رسانه ای با دیگر کشورها
ز - استفاده از سرمایه گذاری های خارجی نه فقط برای تجارت بلکه در پروژه های زیربنایی و طولانی مدت
ح - سرمایه گذاری در پروژه های زیربنایی در دیگر کشورهای مثل انرژی - راه - تاسیسات فنی و ماندگار
ط- تشویق به آموزش زبان های دیگر در دانشگاهها و موسسات آموزشی جهت تعامل با دنیای خارج (علی الخصوص زبان انگلیسی) ی - پنهان نکردن نقاط ضعف بلکه استفاده از آنها به عنوان یک فرصت در زمینه مختلف (موضوع میدان تیان آن من )
ک - دادن اطلاعات به دنیای بیرونی ، افزایش پهنای باند اینترنتی و گسترش کانال های تلویزیونی
ل - افزایش فعالیت سیاسی در حل بحران های دیگر کشورها و ایفای نقش فعال در سطوح جهانی .
نوشتاری از دکتر سلطانی فر
همچنین با صدور احکامی از سوی شهردار کرمان، مهندس جلال محمدی به عنوان معاون حمل و نقل و ترافیک، مهندس عباس محسنی مدیر عامل سازمان آمار و فناوری اطلاعات، احمد نخعی مدیر عامل سازمان بازیافت و تبدیل مواد، جواد اسماعیل زاده مدیر اجرائیات و امور انتظامی شهرداری منصوب و مشغول به کار شدند.
جشن روز سینما در محل موزه معاصر صنعتی کرمان برگزار شد.
به گزارش کرمان نیوز دراین مراسم که جمشید مشایخی هنرمند برجسته کشور و منوچهر عسکری نسب کارگردان کرمانی نیز به عنوان میهمانان ویژه حضور داشتند از محمد نواب زاده پیشکسوت کرمانی عرصه هنر و نمایش به مناسبت بازنشستگی وی تقدیر شد.
گفتنی است منوچهر عسکری نسب کارگردان کرمانی عرصه سینما کارشناس ارشد سینما از دانشگاه میشیگان، تهیه کننده و مدرس سینماست که چهار فیلم بلند سینمایی در کارنامه خود دارد